آنچه در این مقاله میخوانید
Toggleوکیل بین المللی کیست؟
نخستین موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد، معنی و مفهوم وکیل بین المللی می باشد. بسیاری از مردم فکر می کنن که وکیل بین الملل به یک حقوقدانی گفته میشود که اجازه وکالت در چند کشور جهان را دارد و یا به اصطلاح دیگر تصور میکنند که وکیل بین المللی دارای یک پروانهی معتبر در سراسر کشورهای جهان میباشد. ولی این تصور که بسیار متداول است به طور کامل اشتباه می باشد، چرا که معمولا امکان ندارد که یک فرد بتواند شرایط کانون وکلای تمام کشورها را داشته باشد و دارای پروانه وکالت در این کشورها باشد. از طرفی دیگر در کشور ایران نهادی بین المللی وجود ندارد که بخواهد پروانهی بین المللی صادر نماید. لذا فعالیتهای تخصصی وکیل برای هر کشوری به پروانه وکالت کشور مورد نظر نیاز است.
وکلا قادرند تخصص های گوناگونی داشته باشند، نظیر اینکه وکیلی موضوعات بین المللی را پیگیری نماید، نظیر امور تجاری بین المللی، تنظیم قراردادهای بین المللی و… به این معنا که موضوعاتی که وکیل آنها را دنبال میکند امور بین المللی میباشد.
با توجه به توضیحاتی که در بالا ارائه شد می توان گفت که وکیل بین المللی یک حقوقدان متخصص به شمار می رود که قادر است روش حل و فصل اختلاف های بین المللی را کنترل نماید و مسئولیت آن تهیه و تنظیم متون حقوقی بین المللی میباشد.
ارائه خدمات حقوقی بین المللی بسیار الزامی بوده، چرا که هم اکنون بسیاری از ایرانیان به علل گوناگون نظیر پناهندگی، اقامت موقت، مهاجرت و… در خارج از ایران ساکن هستند و نیاز به اخذ خدمات حقوقی و پیگیری امور در مراجع قضایی و اداری دارند.
امور حقوقی بین المللی
علم حقوق به دو صورت بین المللی و داخلی تعریف می شود. حقوق بین الملل نیز خود حقوق بین الملل عمومی که به روابط دو کشور می پردازد را مورد بررسی قرار می دهد. همچنین حقوق بین الملل خصوصی به روابط اشخاص حقیقی و حقوقی کشورهای گوناگون اشاره دارد. یکی از بخش های مهم حقوق بین الملل که ضرورت وجود وکیل بین الملل را افزایش می دهد، تعارض قوانین می باشد. تعارض قوانین به خاطر برخی از عوامل مانند فرهنگ، سطوح اجتماعی ملت ها و تاریخ کشورها به وجود می آید و سبب می شود در سطوح بین المللی، تصمیم گیری های حقوقی به بررسی های بسیاری احتیاج پیدا کند.
مرجع ذی صلاح رسیدگی به دعاوی بین المللی
معاهده های نامه های بین المللی، صلاحیت رسیدگی به هر دعوایی را به دادگاهی که دادخواست مورد نظر در آن برگزار شده است، واگذار کرده اند. به همین ترتیب قاضی قبل از نفوذ به پرونده باید با توجه به صلاحیت خود و دادگاهش نسبت به موضوع پرونده تصمیم بگیرد. در حوزه دعاوی کیفری و جنایات جنگی هم، دیوان بین المللی کیفری مرجع رسیدگی مشخص شده است. با توجه به این که دیوان عالی بین المللی کیفری در شهر لاهه در هلند قرار دارد، جنایاتی مانند نسل کشی، جنایات جنگی و جرائم علی بشریت را مورد بررسی قرار می دهد.
چرا انتخاب وکیل بین المللی مهم است؟
- تجربه و تخصص در قوانین بین المللی: وکلای بین المللی با آگاهی از تفاوتها و پیچیدگیهای قوانین کشورهای مختلف، میتوانند بهترین مشاوره و راهنمایی را ارائه دهند.
- مذاکره و حل و فصل اختلافات: با توانایی مذاکره در سطح بین المللی، وکلای بین المللی میتوانند به سرعت و با کارایی بالا اختلافات را حل و فصل کنند.
- حفاظت از منافع شما: با داشتن یک وکیل بین المللی، اطمینان حاصل میکنید که منافع شما در هر نقطه از جهان به خوبی محافظت میشود.
در اصل دعاوی عنوان شده در دادگاه های بین المللی از طریق قضات بین الملل و قابلیت دفاع و اقامه توسط وکیل بین المللی مورد بررسی قرار می گیرد. تیم ما در گروه حقوقی نیکجو آماده ارائه مشاوره به شما عزیزان در خصوص انواع دعاوی امور بین المللی در کشورهای مختلف از جمله ترکیه، امارات و فرانسه است.
برای کسب اطلاعات بیشتر و یافتن بهترین وکیل بین المللی برای نیازهای حقوقی خود، همین حالا با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان گروه حقوقی نیکجو بهرهمند شوید.
چه قدر به این محتوا علاقه داشتید؟
امتیاز خودتان را ثبت کنید
میانگین امتیازدهی: ۰ / ۵. تعداد ثبت امتیاز: ۰